Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZAK VELIKANA: Kobi se povlači na kraju sledeće sezone

Generalni menadžer Los Anđeles Lejkersa, Mič Kupčak, izjavio je da će jedan od najboljih igrača u istoriji “Jezerdžija”, Kobi Brajant, okončati NBA karijeru nakon kraja sledeće sezone.
Superstar Lejkersa propustio je, takoreći, kompletne poslednje dve sezone zbog brojnih problema sa povredama, najpre Ahilove tetive, a potom i kolena i ramena.
Ipak, Kobi Brajant u rukama drži 25 miliona vredan ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za još jednu sezonu. A GM Lejkersa Mič Kupčak otkrio je ono o čemu se spekulisalo, da će naredna sezona ujedno biti poslednja za 17-ostrukog Ol-stara.
- Kobi mi je ukazao da će mu ovo biti poslednja sezona – kazao je Kupčak za radio ESPN.
- Treba biti realan i pogledati činjenice, on je u poslednjoj godini ugovora. Za sada nije bilo razgovora za temu budućnosti daljoj od naredne sezone. Mislim da ih neće ni biti – istakao je GM Lejkersa.
Kobi Brajant će imati 37 godina na početku sledeće sezone, a poslednje tri sezone je završavao zbog povreda. U tekućoj sezoni koja se bliži kraju odigrao je tek 35 utakmica i na kraju je završio zbog problema sa ramenom.
- Za godinu dana od sada, ukoliko bude nešto bilo da se razgovara, onda će biti razgovarano o tome – istakao je Kupčak.
- Sa Kobijem konstatno razgovaram… I on se oporavlja. Trči. Vraća snagu u svoje pokrete i u svoje rame. Očekujem da se potpuno opravi. To je sigurno. Ali, on je mnogo bliži kraju nego početku – realan je funkcioner “Jezerdžija“.
Da je kraj blizu potvrdio je i sam Brajant na svom “Tviter” profilu.
 
My thoughts on next season being my last season are the same as the last time the media asked me last season #nadanew
— Kobe Bryant (@kobebryant) May 22, 2015

The post ODLAZAK VELIKANA: Kobi se povlači na kraju sledeće sezone appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.