Nevolje u Klivlendu, Irving tražio trejd

Izvor: RTS, 22.Jul.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u Klivlendu, Irving tražio trejd

Da u redovima aktuelnog vicešampiona NBA lige, ekipi Klivlend Kavalirsa ne vlada najbolja atmosfera, potvrđeno je odlukom jednog od najboljih igrača tima Kajri Irvinga, koji je od čelnika kluba zatražio promenu sredine.

Irving je kao razloge zbog čega želi da promeni sredinu naveo to što ne vidi kako Klivlend može da se suprotstavi Voriorsima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veoma loš posao čelnika kluba tokom leta u kom su do sada doveli Kalderona, Osmana i Grina, ali i to što nije siguran da li će glavna zvezda tima i NBA lige, Lebron Džejms, ostati u Klivlendu po završetku sezone.
Irving je naveo četiri destinacije u koje bi želeo da bude trejdovan, a to su San Antonio, Njujork, Majami i Minesota.
Ovom odlukom, Irving je šokirao navijače širom sveta, ali možda i najviše upravu Kavsa pred kojima je veoma težak zadatak.
Klivlend je otpustio generalnog menadžera Dejvida Grifina pre mesec dana iz razloga što nije uspeo da u tim dovede neke od najboljih slobodnih agenata, niti da trejduje za neke od zvezda lige poput Džordža, Batlera, Hejvorda i Entonija.
Na Grifinovom nasledniku će biti još teži zadatak jer je Irving ovu odluku doneo u najgorem mogućem trenutku i time smanjio opcije i igrače koje bi Klilend mogao zauzvrat da dovede.
Prema navodima I-Es-Pi-Ena (ESPN), Irving je izrazio najveću želju da zaigra u Sparsima, pa se tako pominje odlazak Lamarkusa Oldridža u Kavse.
Ipak, ne treba isključiti ni opcije poput Njujorka ili Minesote koji bi takođe imali šta da ponude za 25-godišnjeg plejmejkera.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.