Nema kraja: Nove informacije u vezi Teodosiećvog odlaska u NBA

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja: Nove informacije u vezi Teodosiećvog odlaska u NBA

Dugo je razmišljao Miloš Teodosić o izazovu koji priža igranje u NBA ligi i konačno je prelomio da ode “preko bare”, ali sada je glavno pitanje koji će klub uspeti da ga privoli da dođe baš kod njih.

Najpre je glavni kandidat bila Juta, onda se spominjao Bruklin, pa Majami, a onda su u prvi plan izbili Čikago i Minesota. Najnovija informacija da su najzainteresovaniji Los Anđeles Klipersi, koji navodno nude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srpskom reprezentativcu trogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara.

Mađutim, kako saznaje list Alo Teodosić će sa klubom iz Kalifornije potpisati ugovor na samo godinu dana kako bi sve strane mogle da posle prve sezone procene sve pozitivne i negativne strane saradnje.

Ukoliko lucidni plejmejker pokaže sve svoje kvalitete onda će biti u mogućnosti sledećeg leta da bira klub u NBA i za sebe obezbedi i bogatiji ugovor, a opet u suprotnom uvek može da se vrati u Evropu gde bi ga raširenih ruku čekali svi velikani sa “starog kontinenta”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vejtersu 52 miliona$, Roberson ostaje u Oklahomi

Izvor: B92, 06.Jul.2017

Dion Vejters odlučuio je da ostane u NBA ekipi Majami Hit pošto će potpisati novi četvorogodišnji ugovor vredan 52 miliona dolara...Bek Majamija je prošle godine odigrao najbolju sezonu u karijeri i za njegove usluge pored Hita bili su Njujork Niksi i Los Anđeles Lejkersi...Ipak, Dion je odlučio...

Nastavak na B92...

Pao dogovor, Teo u NBA ligi!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017

Stvar je gotova, dvogodišnji ugovor za najboljeg pleja Evrope!..Kako javljaju američki mediji, Miloš Teodosić je novi plej Klipersa...Ono o čemu se govorkalo ovih dana završeno je pre nekoliko minuta, srpski as će potpisati dvogodišnji ugovor vredan nešto više od 6 miliona dolara po sezoni...Posao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.