NOVI BULSI ĆE BITI MOĆNI: Vejd trojkom u završnici srušio Boston i raspametio navijače Čikaga na debiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI BULSI ĆE BITI MOĆNI: Vejd trojkom u završnici srušio Boston i raspametio navijače Čikaga na debiju! (VIDEO)

Čikago, Atlanta, San Antonio i Los Anđeles Klipersi zabeležili su pobede u noći između četvrtka i petka u NBA ligi. Videli smo debi Dvejna Vejda za Čikago, novu pobedu Sparsa predvođenih sjajnim Kavaijem Lenardom, prvi trijumf Atlante i žestok duel Portlanda i Klipersa.

Dvejn Vejd je na debiju za Čikago ostvario sjajan učinak i bio je najzaslužniji za trijumf protiv Bostona od 105:99, pošto je postigao 22 poena, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je pogodio i trojku za pobedu na 26 sekundi pre kraja, posle čega je prednost Bulsa bila nedostižna.

Osim Vejda, Bulse su predvodili Džimi Batler sa 27 poena, kao i Taj Gibson sa 18 (uz 10 skokova) i Nikola Mirotić koji je bio na granici dabl-dabl učinka sa 15 poena i 9 skokova.

Neizvesnu završnicu u Čikagu rešio je doskorašnji superstar Majamija, koji je ovog leta potpsao za Bulse i odmah pokazao navijačima šta mogu da očekuju od njega.



Veliki duel videli smo u meču Sakramenta i San Antonija u kome su dominirali Kavai Lenard na jednoj i Demarkus Kazins na drugoj. Krilo Sparsa je sa 30 poena bio nezaustavljiv i posle Golden Stejta srušio je i Kingse. Lenardu su se pridružili Lamarkus Oldridž sa 16, kao i Dvejn Vejd i Dejvid Li sa 12 poena.

U ekipi Sakramenta je Kazins postigao čak 37 poena, imao je i 16 skokova, ali su ostali njegovi saigrači prilično podbacili, pošto su dvocifreni bili još samo Rudi Gej sa 17 i Ben Meklemor sa 10 poena.



Klipersi su predvođeni Blejkom Grifinom i Krisom Polom srušili Portland, pošto su kombinovano postigli 54 poena (po 27 obojica), a pridružili su im se Speits i Kraford sa po 15. Lilard je odigrao novu sjajnu partiju sa 29 poena, ali to nije bilo dovoljno da se sruše raspoloženi Klipersi.

Rezultati:

Atlanta - Vašington 114:99

Čikago - Boston 105:99

Sakramento - San Antonio 94:102

Portland - LA Klipers 106:114

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vejd debitovao pobedom, Spursi pokvarili veče Sakramentu

Izvor: Beta, 28.Okt.2016

Košarkaši Čikaga pobedili su danas na svom terenu Boston sa 105:99, a plejmejker Dvejn Vejd je u svom debiju za domaći tim postigao 22 poena i odigrao ključnu ulogu u finišu meča.Bulsi su u poslednjoj četvrtini vodili sa 14 poena razlike, 95:81, ali je onda Boston napravio seriju i prišao na...

Nastavak na Beta...

NBA: Prva pobeda novog Čikaga, San Antonio razbija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2016

U noći između četvrtka i petka odigrana su svega četiri meča najjače lige sveta, a domaćini i gosti su zabeležili po dve pobede.. . U centru pažnje bili su Čikago Bulsi. Novi tim “bikova” prvi put je zvanično izašao na parket u sastavu sa Rondom i Vejdom i u derbiju pokazao ozbiljnu kandidaturu...

Nastavak na HotSport.rs...

Top 5 - Sefološa pokazao kako se završava kontra! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016

Sinoć su na programu bile četiri utakmice, u prilogu pogledajte pet najboljh poteza sa tih duela...Sakramento Kingsi su propisno namučili San Antonio Sparse na otvaranju svoje nove dvorane. Sparsi su ipak trijumfovali, sjajan je ponovo bio Lenard...Portland Trejl Blejzersi nisu uspeli da savladaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.