NEOČEKIVANO: Zvezda dobija sjajno pojačanje iz NBA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO: Zvezda dobija sjajno pojačanje iz NBA (FOTO)

Crveno-beli će imati jak tim u Evroligi naredne sezone.

Krilni centar Crvene zvezde Džona Bolden izabran je kao 36. pik na draftu od strane Filadelfije. Australijanac je posle završene "lutrije" izjavio da će već sledeće sezone zaigrati u najjačoj svetskoj ligi, ali iz tabora "seventi siksersa" tvrde suprotno.

Generalni menadžer Filadelfije Brajan Kolanđelo izjavio je da će Bolden, Anžejs Pasečniks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Gran Kanarija) i Matjas Lesor (Nanter) ostati u Evropi da se kale.

- Odabrali smo sjajne mlade momke iz inostranstva i čini mi se da će svi ostati u Evropi. Svi imaju određene odredbe u ugovorima, sa otkupnim klauzulama. Dovešćemo ih u NBA kada bude pravo vreme - istakao je Kolanđelo.

Aussies in NBA Draft: Jonah Bolden joins Ben Simmons in Philadelphia https://t.co/iTcoxSE4Nu by @kein pic.twitter.com/Chq1HBRFvn

— The Pick and Roll (@PickandRollAU) June 23, 2017

To automatski znači da će crveno-beli ovog leta ostati bez propisanog obeštećenja od 675.000 dolara. Filadelfija je, inače, odlično profitirala na draftu u Bruklinu, jer je kao prvog pika izabrala Markela Fulca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.