Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA DILEMU: Teo govorio o NBA i sleketoru ‘drim tima’, evo šta je rekao…

Miloš Teodosić je bio jedan od najboljih igrača na olimpijskom turniru, a tokom samog takmičenja ponovo je krenulo sa spekulacijama o njegovom odlasku u NBA.

Kada je reč o najjačoj ligi sveta, kapiten “orlova” nema dilemu, ne bar još godinu dana. Samo je CSKA u mislima.
– Uvek sam razmišljao o tome kako želeo da odem tamo, da osetim tu košarku koja je u mnogo čemu različita >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od evropske. Ali, ja imam još godinu dana ugovora sa CSKA i ove godine više neću razmišljati o NBA. Kada bude došlo vreme, pričaćemo – rekao je Miloš Teodosić.
On se osvrnuo i na pohvale koje je dobio od selektora SAD Majka Kžiževskog koji je istakao da se radi o najboljem plejmejkeru današnjice.
– Kada jedna trenerska veličina kao što je Kžiževski iznese niz komplimenata, mora da bude lep osećaj. Ali, još jedna obaveza da nastavim sa dobrim igrama i da tim za koji igram nastavi da pobeđuje – zaključio je Teodosić.
Podsetimo, Miloš Teodosić ove sezone sa “armejcima” brani titulu prvaka Evrope i VTB lige.
The post NEMA DILEMU: Teo govorio o NBA i sleketoru ‘drim tima’, evo šta je rekao… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.