Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE KOD SALETA: Divac vraća Raduljicu u NBA?

Za srpskog centra vlada veliko interesovanje… Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica mogao bi karijeru da nastavi u Sakramento Kingsima, prenosi italijanski sajt Sportando.

Ovaj specijalizovani sajt otkriva i da je košarkaš u sredu otputovao u SAD kako bi obavio razgovore sa nekoliko NBA timova.
Centar reprezentacije Srbije je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prošle sezone igrao za kineski Šandong i Minesotu, a trenutno je bez kluba.
Bilo je priče, nedavno, da će u Grčku, tačnije u Panatinaikos, koji je skoro preuzeo selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Raduljicu želi i Makabi iz Tel Aviva, ali i ruski Zenit iz Sankt Peterburga.
Da li je ovo kraj spiska potencijalnih klubova i kako će se završiti pregovori u Americi, ostaje da vidimo… A bliži se i okupljanje Orlova, a raduljica je na spisku Đorđevića.
The post NEĆE KOD SALETA: Divac vraća Raduljicu u NBA? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kingsi se nameračili na Raduljicu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica moći će da bira gde želi da nastavi karijeru pošto su pored evropskih klubova interesovanje za bivšeg centra Partizana pokazali NBA ligaši među kojima i Sakramento Kingsi...Srpski košarkaš Miroslav Raduljica nalazi se na slatkim mukama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.