NBA velikan “zakucao” Donalda Trampa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA velikan “zakucao” Donalda Trampa (VIDEO)

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejekrsa, NBA legenda, član Kuće slavnih i jedan od najvećih igrača u istoriji ovog sporta Karim-Abdul Džabar, bio je specijalni gost na konvenciji Demokratske stranke u Filadelfiji, gde je pružio podršku Hilari Klinton, kandidatu za predsednika Sjedinjenih Država.

Džabar je dobio reč za govornicom gde je slikovito objasnio zbog čega narod ne bi trebalo da glasa za Hilarinog protivkandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Donalda Trampa.

- Zdravo svima, ja sam Majkl Džordan i ovde sam sa Hilari - iznenadio je pristalice Demokrata Džabar na početku svog izlaganja, a onda je usledilo "zakucavanje" Trampa.

- Rekao sam ovo namerno, jer znam da Donald Tramp ne bi napravio razliku između nas dvojice - poentirao je velikan.

Jedan od razloga Džabarovog angažmana na strani Hilari Klinton su najave Trampa da će, ako bude izabran, zabraniti ulazak muslimana na teritoriju SAD, što je dirktan udarac za muslimansku zajednicu u Americi kojoj pripada i Džabar.



Najvažnije vesti za 29. jul:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bivša NBA zvijezda isprozivala Trampa (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2016

Bvši košarkaš Los Anđeles Lejekrsa, NBA legenda, član Kuće slavnih i jedan od najvećih igrača u istoriji ovog sporta Karim-Abdul Džabar, bio je specijalni gost na konvenciji Demokratske stranke u Filadelfiji, gdje je pružio podršku Hilari Klinton, kandidatu za predsjednika Sjedinjenih Država..Džabar...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.