NBA spektakl u Africi, Novicki i Voker predvode Tim sveta

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA spektakl u Africi, Novicki i Voker predvode Tim sveta

Košarkaš Dalasa Dirk Novicki biće jedan od kapitena na NBA utakmici u Johanesburgu u avgustu, u kojoj će igrati Tim sveta protiv Tima Afrike.

Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) saopštila je danas da će Novicki biti kapiten Tima sveta zajedno sa košarkašem Šarlot Hornetsa Kembom Vokerom.

Novicki je 13 puta nastupao na Ol-staru, a prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postao je prvi strani igrač u NBA ligi sa postignutih 30.000 poena u karijeri.

Kapiten tima Afrike biće igrač Los Anđeles Lejkersa Luol Deng, koji je iz Južnog Sudana, kao i član Atlante Tabo Sefološa čiji je otac iz Južne Afrike.

Utakmica se igra u Johanesburgu 5. avgusta.

Konačan spisak igrača i trenera biće objavljen naknadno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novicki, Kemba, Deng i Sefološa igraju u Africi

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Košarkaš Dalasa Dirk Novicki biće jedan od kapitena na NBA utakmici u Johanezburgu u avgustu, u kojoj će igrati Tim sveta protiv Tima Afrike. Kapiten tima Afrike biće igrač Los Anđeles Lejkersa Luol Deng, koji je iz Južnog Sudana, kao i član Atlante Tabo Sefološa čiji je otac iz Južne Afrike.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.