NBA pojačanje: Prajs novi plej Zvezde

Izvor: B92, 03.Avg.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA pojačanje: Prajs novi plej Zvezde

Amerikanac Entoni Džordan Prajs biće plejmejker Crvene zvezde u predstojećoj sezoni, saznaje B92.

Prajs je visok 188 centimetara, ima 28 godina, a u redove srpskog i regionalnog šampiona stiže posle šestogodišnjeg NBA iskustva.

Prošlu sezonu počeo je u Indijani, potom je prešao u Klivlend, a završio je u Finiksu. U karijeri je na 216 NBA utakmica prosečno imao 5,8 poena i 2,2 asistencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dolazi sa Jukona, koledža koji je pohađao i bivši plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams. 2009. bio je 52. pik na draftu, a najveći deo NBA karijere proveo je u Indijani za koju je odigrao 160 utakmica.

Prajs je drugo pojačanje Crvene zvede posle centra Sofoklisa Skorcanitisa. Crveno-bele su prethodno napustili Markus Vilijams, Čarls Dženkins, Boban Marjanović i Nikola Kalinić.

Očekuje se da klub sa Malog Kalemegdana u narednim danima dovede još dva pojačanja, na pozicijama dva i tri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI PREOKRET: Posle ‘Bejbi Šeka’ Zvezda dobija veliko NBA pojačanje?!

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Navijači Crvene zvezde obradovali su se dolaskom Sofoklisa Skorcijanitisa u redove kluba sa Malog Kalemegdana, a samo dan kasnije mogli bi da dobiju još jedno vrhunsko pojačanje.. . Iako je poznati košarkaški novinar Dejvid Pik, koji gotovo uvek ima prave informacije, pre tri dana objavio da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Lebronov saigrač u crveno-belom: NBA plejmejker stiže u Zvezdu /VIDEO/

Izvor: Blic, 03.Avg.2015

Markus Vilijams je već crveno-bela prošlost posle skandala sa marihuanom, ali bi njegov drugar sa koledža mogao da nosi dres Crvene zvezde: šampion Srbije je blizu dovođenja 28-godišnjeg plejmejkera, 188 cm visokog Entonija Džordana Prajsa, koji je u profesionalnoj karijeri igrao samo za NBA klubove...Prajs...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.