NBA as žestoko napao Divca!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA as žestoko napao Divca!

Ne stišava se bura posle trejda Demarkusa Kazinsa iz Sakramento Kingsa u Nju Orleans Pelikanse. Za taj spektakularni transfer krivac je Vlade Divac, generalni menadžer tima iz Kalifornije. Popularni "Bugi" prvo nije hteo da se javi Srbinu na telefon, a sada je odlučio da udari još jače.

- Ono što je Divac uradio je kukavički potez i siguran sam da bih od njega sada dobio neki kukavički odgovor. Mada, znao sam da su takve stvari radili i ranije. Sećam se na koji način su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oterali trenera Majka Melouna. Jasno mi je kakav bi mi odgovor dali, pa koja bi bila svrha tog razgovora - rekao je Kazins kada su ga novinari pitali zašto nije hteo da se javi Divcu,

Kazins je sa Amerikancima osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Riju prošle godine, a na debiju za novi klub, Pelikansi su "oduvani" na svom terenu od Hjustona.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kazins: Kukavički potez Divca i Ranadiva

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2017

Trejd Demarkusa Kazinsa iz Sakramento Kingsa u Nju Orleans Pelikanse je podigao mnogo pažnje, a sada se oglasio i glavni akter događaja. Sjajni centar je komentarisao "slanje" u Nju Orleans i tom prilikom rekao da je to kukavički potez čelnika Kingsa Vlada Divca i Viveka Ranadiva...Tim menadžer...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.