NBA: Veče bez Srba, pobeda Oklahome i novi tripl-dabl Vestbruka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Dec.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Veče bez Srba, pobeda Oklahome i novi tripl-dabl Vestbruka (VIDEO)

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je svega četiri duela u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali na parketu nije bilo srpskih igrača.

Detroit našeg Bobana Marjanovića igrao je noćas na svom terenu protiv Orlanda i poražen je rezultatom 98:92. Srpski gorostas nije se ponovo našao u konkurenciji za parket, što svakako zabrinjava.
Orlando je do trijumfa predvodio Serž Ibaka sa 21 poenom, dok je Nikola Vučević imao 16. U timu Detroita Markif Moris >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je imao 21 ubačen poen.
Junak večeri je bio Rasel Vestbruk koji je ponovo imao zabeležen tripl-dabl i imao 28 poena uz 17 skokova i 12 asistencija. Oklahoma je slavila sa 101:92.
Njujork je slavio protiv Sakramenta sa 106:98, dok su Klipersi poraženi od zahuktale Indijane rezultatom 111:102.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

NBA, rezultati:
Detroit Pistons – Orlando Medžik 92:98
Oklahoma Siti Tander – Nju Orleans Pelikans 101:92
Nju Jork Niks – Sakramento Kings 106:98
Los Anđeles Klipers – Indijana Pejsers 102:111


The post NBA: Veče bez Srba, pobeda Oklahome i novi tripl-dabl Vestbruka (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.