NBA: Ratnici preživeli grmljavinu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: "Ratnici" preživeli grmljavinu

Otkako se aktuelni MVP, Kevin Durent, vratio na teren, Oklahoma je nezaustavljiva. Tandersi su uoči duela sa Voriorsima ostvarili sedam uzastopnih pobeda. Krenulo je žestoko, kako to obično biva na Zapadu. Durent i Vestbruk su postigli prvih 25 od 27 poena za Oklahomu, a Golden Stejt nije imao nikakav odgovor na strašni dvojac Tandera.

Igrao se poslednji napad u prvom poluvremenu, kada je Durent nagazio stopalo Morisa Spejtsa i ostao ne zemlji. Oklahomin mršavko je iskrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skočni zglob, pa iz preventive nije igrao u drugom poluvremenu, a do tada je postigao 30 poena! U nastavku se Vestbruk borio kao lav protiv motivisanih Voriorsa, ali nije uspeo da iznese čitav teret. Završio je utakmicu sa 33 poena i osam asistencija, dok je sa druge strane ponovo briljantan bio Stef Kari – 34 poena, devet asistencija, sedam skokova, za pobedu Golden Stejta 114:109.

Čikago je pred domaćom publikom savladao Njujork (103:97). Do 16. pobede u sezoni Bulse je predvodio Džimi Batler sa 35 poena, pet skokova i sedam S druge strane, Niksi su nastavili lošu seriju, upisali su čak 23. poraz u sezoni.

Milvoki je uspeo da "iščupa" pobedu na gostovanju Sakramentu - 108:107. Tim Kingsa posle tri nedelje ponovo je u svojim redovima imao Demarkusa Kazinsa, ali njegovih 27 poena nisu bili dovoljni da se izbegne peti uzastopni poraz.

Kazins je bio tragičar meča jer je promašio šut za pobedu Kingsa. Domaća ekipa je 30 sekundi pre kraja izjednačila na 107:107, Zaza Pačulija je potom pogodio jedno slobodno bacanje i doneo Milvokiju prednost, a zatim je Kazins 6,8 sekundi pre kraja bio neprecizan. U pobedničkoj ekipi najefikasniji su bili Brendon Najt sa 20 i O Džej Majo sa 19 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.