NBA: Izjednačenje!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Izjednačenje!

U drugoj utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije Klivlend je savladao Čikago (106:91) i izjednačio rezultat u seriji na 1:1.

Hjuston je, takođe, "poravnao" skor (1:1), ali u borbi za finale Zapada, pošto je pobedio Kliperse (115:109).

Sa 33 poena Lebron Džejms je bio najzaslužniji za trijumf Kavalirsa, u čijim redovima je zapaženu rolu imao i Kajri Irving sa 21 poenom.

U poraženom Čikagu najjači utisak ostavio je Derik Rouz sa 14 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i deset asistencija, a efikasniji od njega u redovima Bulsa bio je Džimi Batler sa 18 poena.

Naredne dve utakmice igraće se u Čikagu, a prva od njih već u noći između petka i subote.

Džejmsu Hardenu ponovo je pružio briljantnu partiju, te mu pripadaju najveće zasluge za pobedu "raketa" nad timom iz "El Eja" i izjednačenje u seriji. Od ukupno 32 poena, koliko je postigao na ovoj utakmici, "bradonja" je polovinu ubacio u poslednjem kvartalu. Na sjajan košgeterski učinak nadovezao je i sedam produktivnih dodavanja.

Monstruozni dabl-dabl učinak i idealnu "pratnju" Harden je imao u liku Dvajta Hauarda koji je za nešto više od 35 minuta ubacio 24 poena, a 16 puta bio najviši u skoku!

Na suprotnoj strani opet je briljirao Blejk Grifin. Sa 34 poena i 15 uhvaćenih lopti bio je najjača karika u lancu Klipersa, ali nedovoljna jer je izostao Kris Pol, koji je i ovu utakmicu propustio zbog povrede.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.