Mur doneo pobedu Čikagu, Portland ubedljiv protiv Dalasa

Izvor: Press, 06.Mar.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mur doneo pobedu Čikagu, Portland ubedljiv protiv Dalasa

Košarkaši Čikaga pobedili su u noći između četvrtka i petka u NBA ligi Oklahomu sa 108:105, dok je Portland ubedljivo savladao Dalas sa 94:75.
Čikago je do trijumfa u Junajted Centru došao trojkom E''Tvana Mura 2,1 sekundu pre kraja meča. Pored junaka Mura (19), kod Bulsa su se istakli Nikola Mirotić sa 26 poena, dok su po 21 postigli Pau Gasol i Majk Danlivi. 

Raspoložen za igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u timu Oklahome ponovo je bio Rasel Vestbruk. Vestbruku je malo falilo da postigne peti uzestopni tripl-dabl, pošto je susret završio sa 43 poena, osam skokova i sedam asistencija.

U drugoj utakmici Portland je slavio protiv Dalasa, a susret je obeležila povreda Ahilove tetiteve Veslija Metjusa, koji će zbog toga propustiti ostatak sezone.

Portland je do pete pobede u nizu, a 41. u sezoni, predvodio Nikolas Batum sa 15 poena i 12 skokova, dok su za poraženi tim po 12 poena postigli Monta Elis i Amare Stodemajer.

Rezultati:

Čikago - Oklahoma 108:105

Portland - Dalas 94:75
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Vestbruk nedovoljan, Mur brži od sirene

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015

Košarkaši Čikaga pobedili su u noći između četvrtka i petka u NBA ligi Oklahomu sa 108:105, dok je Portland ubedljivo savladao Dalas sa 94:75...Čikago je do trijumfa u Junajted Centru došao trojkom E'Tvana Mura  2,1 sekundu pre kraja meča.     Pored junaka Mura (19), kod Bulsa su se istakli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vestbruk stao, Portland porazio Dalas

Izvor: RTS, 06.Mar.2015

Košarkaš Oklahome Rasel Vestbruk nije uspeo da zabeleži svoj peti uzastopni "tripl-dabl", a njegov tim je izgubio na gostovanju Čikagu 108:105 trojkom E'Tvana Mura 2,1 sekundu pre kraja meča. U drugoj odigranoj utakmici u NBA ligi, Portland je deklasirao Dalas sa 94:75. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.