Milvoki ispao, a NBA liga suspendovala Antetokumpoa zbog nesportskog faula /VIDEO/

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki ispao, a NBA liga suspendovala Antetokumpoa zbog nesportskog faula /VIDEO/

Košarkaš Milvokija Janis Antetokumpo suspendovan je na jednu utakmicu zbog grubog prekršaja nad igračem Čikaga Majkom Danlivijem, saopštila je NBA liga.

Milvoki je u četvrtak izgubio od Čikaga sa 120:66 i završio takmičenje u prvom kolu plej-ofa, a Antetokumpo je napravio grub prekršaj gurnuvši među navijače Danlivija, pošto je igrač Čikaga pogodio trojku.

Grčki košarkaš je isključen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle tog faula i NBA liga suspendovala ga je na jednu utakmicu na početku sledeće sezone. On je prošao bez novčane kazne.

"Tokom utakmice je bilo 'jeftinih' poteza, ali loše sam postupio. To mi se više neće desiti. Gubili smo 30 razlike... Čovek se uči dok je živ, napravio sam veliku grešku", rekao je Antetokumpo.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.