Miličić povređen na debiju u ringu, borba prekinuta u drugoj rundi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličić povređen na debiju u ringu, borba prekinuta u drugoj rundi (VIDEO)

"Mogao sam da nastavim, ali doktori su rekli da to ne radim i da će biti i drugih borbi. Sad je bilo ovako, sledeći put će biti bolje", rekao je Miličić posle debija u ringu

Nekadašnji NBA šampion Darko Miličić neće baš po lepom pamtiti debi u borilačkim veštinama, pošto je meč u Novom Sadu protiv Radovana Radojčina prekinut u drugoj rundi zbog ozbiljne povrede leve noge.

Pobeda je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dodeljena Miličićevom protivniku, a eks-košarkaš doživeo je napuknuće cevanice leve noge.

Uprkos svemu, bivši košarkaši reprezentativac pobrao je aplauze publike. Miličić se spremao za borbu prethodnih nedelja, ali to očigledno nije bilo dovoljno.

"Za prvi put nije loše, malo sam se umorio, kao da sam otišao u kafanu. Svaka čast Radojčinu na borbi, mogao sam da nastavim, ali doktori su rekli da će biti drugih borbi. Sad je bilo ovako, sledeći put će biti bolje. Ne može mi niko ništa“, rekao je Miličić posle meča.

Kik boks spektakl pod nazivom "Soul najt of čempions" održan je u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu.

Cena karata je bila 500 dinara, a bile su postavljene i kutije za donacije Danijeli Kovačević koja je pre pet godina, nakon porođaja pala u komu. Sav prihod od prodatih karata namenjen je kao pomoć Danijeli, kao i od slanja SMS poruka na 1727.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MILIČIĆ DEBITOVAO PORAZOM: Umorio sam se kao u kafani da sam bio!

Izvor: Press, 19.Dec.2014

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić porazom je debitovao u konkurenciji kik boksera pošto je večeras u Novom Sadu zbog povrede morao da preda meč protiv Radovana Radojčina iz Sente. . Do prekida meča došlo je u drugoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.