Mekel otkrio: Odbio sam tri NBA ponude pre nego što sam došao u Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekel otkrio: Odbio sam tri NBA ponude pre nego što sam došao u Zvezdu

"Jedva čekam da zaigram pred jednom od najboljih publika u Evropi", rekao je Izraelac

Gal Mekel poslednje pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, a za izraelske medije govorio je o tome nakoji način je došao u Crvenu zvezdu, kakave je još ponude imao i kako gleda na novu sredinu u kojoj će provesti narednu sezonu.

"Bilo je ovo dugo leto sa mnogim ponudama i moćnođću izbora. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Moram da kažem da je moja želja bila da odem u NBA i da dobijem garantovan ugovor. Dobio sam tri ponude iz NBA lige, ali svi su bili negarantovani. Odbio sam još neke veće klubove Evrope zato što sam čekao pravu ponudu iz Sjedinjenih američkih država. Na kraju, odlučio sam se za tim sa karakterom, ambicijom, za klub gde ću biti važan deo", rekao je Mekel za izrealski medij Ynet.

Mirko Pavlović za MOZZART Sport: O Tompsonu i Mekelu, novim dolascima, Blažiču...

Mekel je takođe naglasio da jedva čeka da upozna navijače Zvezde za koje je rekao da su jedni od najboljih u Evropi.

"Veoma sam srećan zbog potpisa i jedva čekam da upoznam saigrače i navijače koji su jako bitni za klub. Najbitnije za mene je što ću igrati na najvišem evropskom nivou", zaključio je Izraelac.

(FOTO:  Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekel odbijao NBA ponude, jednu za drugom! A onda se pojavila Zvezda...

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015

Zvezda je bila brza, konkretna i transfer je realizovan, pa će ovaj izraelski košarkaš u narednoj sezoni organizovati igru srpskog i šampiona ABA lige...Crvena zvezda Telekom je praktično već formirala kostur tima za sledeću sezonu...Posle odlazaka Kalinića, Marjanovića, Vilijamsa i Dženkinsa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.