Medžik mentor Deanđelu Raselu

Izvor: B92, 02.Maj.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik mentor Deanđelu Raselu

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena i legenda Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson postao je mentor jednom igrači "jezeraša".

Medžik je objavio da će tokom leta raditi sa prošlogodišnjim drugim pikom sa drafta Deanđelom Raselom.

"Imao sam sjajnu večeru sa Raselom. Čačkao mi je mozak u vezi sa pozicijom plejmejkera. Radujem se radu s njim predstojećeg leta. Radujem se što ću biti mentor Deanđelu Raselu na i van terena", saopštio je Džonson.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Džonson je pet puta bio NBA šampion sa Lejkersima, a prosečno je u karijeri beležio 19,5 poena, 11,2 asistencije i 7,2 skokova po meču.

Rasel je u ruki sezoni, izuzevši skandal sa snimanjem privatnog razgovora sa saigračem, bio odličan sa prosekom od 13,2 poena, 3,4 skokova i 3,3 asistencije po meču.

S obzirom da se penzionisao Kobi Brajant, od Rasela se očekuje da u narednim sezonama preuzme ulogu lidera trofejnog tima iz Los Anđelesa.

Lejkersi su prvi put u poslednjih 40 godina vezali tri sezone bez učešća u plej-ofu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.