Manu ostaje u Mamuzama!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manu ostaje u "Mamuzama"!

Argentinski košarkaš odigraće još jednu sezonu za ekipu San Antonija, saopštili su mediji.

Emanuel Đinobili odlučio je da ostane još jednu sezonu u NBA, saopštili su argentinski mediji.

Nakon bogate košarkaške karijere Argentinac je odlučio da odigra bar još jednu sezonu  u ekipi koju sa klupe predvodi Greg Popovič.

Nakon jučerašnjih spekulacija on je prelomio i odlučio da ostane, što je objavio i na svom tviter profilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

'Mamuze' imaju šampionske ambicije u narednoj sezoni, doveden je LaMarkus Oldrdiž,  produžen ugovor sa Danijem Grinom, a kuoč 'Pop' bi da u timu ima i proverenog Đinobilija.

Prethodnih 13 sezona 38-godišnji Argentinac je igrao za San Antonio i osvojio četiri prstena.

Inače, godinu dana stariji Tim Dankan će igarti i naredne sezone za Sparse, legendari Timi se odrekao dela plate kako bi klubu omogućio sredstva za dovođenje Oldridža.

Happy to announce that I'm coming back next season. #gospursgo #TDwouldvemissedmetoomuch.

— Manu Ginobili (@manuginobili) July 6, 2015 Chat conversation end
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.