MILIČIĆ: Ne zanima me šta kažu Hrvati, ponosim se srpskom tradicijom!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIČIĆ: Ne zanima me šta kažu Hrvati, ponosim se srpskom tradicijom!

Bivši NBA košarkaš odgovorio je hrvatskim medijima koji su ga prozvali šešeljevcem

Debi Darka Miličića u ringu nije prošao nezapaženo u medijima na Balkanu, a veliki prostor njegovom prvom meču u novoj karijeri dala je hrvatska javnost.

Hrvatski mediji osudili su Miličića da je“vrhunski advokat” ratnog huškača i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a da je svoje ‘političke boje’ dokazao i zanimljivim tetovažama. Na ove prozivke Miličić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je odgovorio:

- Ne zanima me šta Hrvati kažu. Svako ima pravo na mišljenje. Ja se ponosim srpskom tradicijom i istorijom. Nemam ništa protiv da i oni veličaju svoje ljude iz prošlosti. To je njihovo pravo. Baš me briga kakve tetovaže imaju Hrvati ili muslimani. Meni ne smeta da sa njima dođu u Srbiju. Niko ne može da mi zabrani da volim i poštujem ljude koje su obeležili deo naše prošlosti – zaključio je Miličić.

Foto: AP/Tanjug

Bivši NBA košarkaš osvrnuo se i na svoj debi u ringu, kao i na povredu zbog koje je morao da prepusti pobedu svom protivniku.

- Sada je sve u redu. Bio sam u bolnici na ušivanju. Nije strašno. Žao mi je što nije do kraja odrađen meč, bez obzira na to ko bi pobedio. Drago mi je što je i moj protivnik ušao u ring da se bije i da nije kalkulisao. Svaka čast tom momku. Nije bilo treme. Verujem da ovo nije kraj. Biće još prilike da se pokažem u boljem svetlu – zaključio je Miličić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.