MA KAKVA BARSA: Jović ide u NBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA KAKVA BARSA: Jović ide u NBA!

Plej Crvene zvezde zaokupirao pažnju timova iz elitne lige.

Danas je odjeknula vest da je Stefan Jović sve dogovorio sa Barselonom da se od leta preseli u katalonski klub. Međutim, Miodrag Radović iz agencije "Wasermann", koja zastupa srpskog reprezentativca, odlučno demantuje.

- Stefan se nije ni sa kim dogovorio, pa tako ni sa Baselonom, jer ni sa jednim klubom nije pričao. Ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2018. Fokusiran je na oporavak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završnicu Jadranske lige, mečeve u Evroligi, nacionalni šampionat, potom i na reprezentativne obaveze. Kada se završi sezona sešće sa upravom Zvezde i razgovaraće.

Još ranije su pominjani neki klubovi koji su zainteresovani za Jovića.

- Tačno je da ima interesovanja velikih evropskih i četiri NBA kluba, što je sigurno zaslužio igrama u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji. Ali ponavljam, ni sa kim nije pričao, jer smo sve odložilli za period posle završetka sezone – rekao je Radović za Novosti.
Pogledaj vesti o: NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.