Lebron posle ovog poteza Kavsa više neće imati pravo da kuka

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron posle ovog poteza Kavsa više neće imati pravo da kuka

Kako sezona u NBA ligi ulazi u onaj njen najvažniji deo: postolstar period i borba za plej-of, aktuelni šampioni Klivlend Kavalirsi polako kompletiraju svoje redove i deluju sve moćnije.

Doduše, Kavsi su u noći između subote i nedelje poraženi kod kuće od Čikaga, ali bez Lava i Džejmsa, međutim ono što je za čitavu franizu, za navijače i za ekipu mnogo bitnije je da su na putu da dobiju "bekap" plejmejkera na koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su dugo čekali.

Zna se da Kajri Irving na svojim plećima nosi ogroman teret organizacije igre i ove sezone, a da prave zamene nije bilo.

Sve do sada.

Naime, novi igrač kluba iz Ohaja bi u narednim danima trebalo da postane iskusni Deron Vilijams (32) koji je nedavno oslobođen obaveza u Dalasu gde je bio od 2015. godine.

Dolazak Vilijamsa rasteretiće Irvinga pred najvažniji deo sezone, a s obzirom na to da je eks igrač Jute i Netsa u Dalasu pružao vrlo dobre igre, procena je da će Klivlend u njemu dobiti jakog aduta za nastavak sezone.

Konačno, lider tima Lebron Džejms može da odahne i da prestane da kuka i traži alibi za promenljive rezultate, jer dobio je ono što je tražio: kvalitetnog drugog plejmejkera, pre toga i proverenog šutera u liku Kajla Korvera, a uskoro bi na teren treebalo da se vrati i Džej Ar Smit posle duge pauze, i tada će šampionski sastav biti 100 posto spreman da odgovori na pretnju iz Ouklenda.

Franšiza iz Ohaja moraće da izdvoji 900.000 dolara (sve uračunato) u Vilijamsa.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.