Lebron nosio Kavse protiv Tandera

Izvor: B92, 26.Jan.2015, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron nosio Kavse protiv Tandera

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su Oklahoma Siti Tander na svom terenu sa 108:98 u derbiju nedeljnog programa u NBA ligi.

Kavalirsi su predvođeni Lebronom Džejmsom ostvarili 25. pobedu ove sezone, uz koje imaju 20 poraza, dok Tander sada ima skor 22/22.

Gosti su bili bolji u prvoj četvrtini, imali su u pojedinim trenucima i dvocifrenu prednost, ali je potom usledilo buđenje izabranika Dejvida Blata.

Najbolju igru domaći tim pružio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugom periodu, koji je dobio sa 37:23, a potom je održavao prednost, iako je Tander u nekoliko navrata pokušao da se približi.

Kavalirse je do trijumfa predvodio Lebron Džejms sa 34 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je Kajri Irving imao 21 poen i šest asistencija. Zapaženi su bili i Kevin Lav sa 19 poena i 13 skokova i Tristan Tompson sa deset poena i 16 skokova.

U redovima gostiju, Kevin Durent je imao 32 poena, šest skokova i devet asistencija, dok je Rasel Vestbruk meč završio sa 22 poena, devet skokova i 11 asistencija.

U prvom meču nedeljnog programa, Majami Hit je pobedio Čikago Bulse sa 96:84.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.