„Konstantin“ nastavio seriju

Izvor: NTV.rs, 25.Okt.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Konstantin“ nastavio seriju

Košarkaši Konstantina su pravo osveženje na niškoj sportskoj sceni. Oni su to najavili pobedama u Čačku i Jagodini, a sada definitivno potvrdili pred svojim navijačima. U okviru 3. kola Prve lige deklasirali su OKK Beograd sa 97:72.
Prava je šteta što je njihovu egzibicionu igru posmatralo samo 500 gledalaca, jer je ovo bila predstava za makar tri puta više svedoka. Domaći su odlično otvorili utakmicu, ekspresno poveli sa 12:2, ali su se gosti dobro držali sve do 17. minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << kada je bilo 31:27. Potom je usledila serija od 13:0, uz nekoliko NBA poteza i zakucavanja, pa je već tada bilo jasno da ce Konstantin zabeležiti i treću pobedu u nizu. U poslednjem periodu prednost Konstantina je narasla na 32 poena, bilo 91:59, da bi na kraju bilo “plus 25”. Vitković je sa 19 poena bilo ne samo najefikasniji igrač utakmice, već je sve zasenio sa indeksom uspešnosti 30! Đorđević i Obrenović su upisali po 14, a Barać i Stojanović po 11 poena. Kod gostiju po 15 poena postigli su Mitrović i Stanković.
U 4.kolu Konstantinu predstoji gostovanje Napretku u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.