Kobi Brajant se povlači na kraju sezone!

Izvor: RTS, 30.Nov.2015, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi Brajant se povlači na kraju sezone!

Jedan od najboljih košarkaša ovog milenijuma, Kobi Brajant, okončaće na kraju sezone svoju blistavu NBA karijeru! Draga igro, dao sam ti sve što imam, napisao je Kobi.

On je svoju odluku da prestane sa aktivnim igranjem obelodanio u tekstu za The Players Tribune pod nazivom "Draga igro" (Dear game).
"Ova sezona je sve što imam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da dam. Moje srce još može da lupa, moj um može da podnese ožiljak, ali moje telo zna da je vreme da se pozdravimo. I to je u redu. Spreman sam da te pustim. Želim da to znaš, da bi smo oboje mogli da uživamo u svakom trenutku koji smo zajedno proveli, i dobrim i lošim, jer smo jedno drugom dali sve što imamo", stoji u tekstu.
"Crna mamba" (37) je imala zaista impresivnu karijeru do sada - pet šampionskih titula, jednom MVP sezone, dva puta MVP Ol-Star utakmice na kojoj je učestvovao 17 puta. Uz to, ovojio je dva olimpijska zlata (2008 i 2012), i jedno Svetsko prvenstvo, a nalazi se na trećem mestu večne liste strelaca NBA lige.
U svojoj celoj karijeri nastupao je samo i jedino za Los Anđeles Lejkerse, u čijem dresu igra 20. profesionalnu sezonu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Košarkaš Lejkersa Kobi Brajant na kraju sezone završava karijeru

Izvor: Beta, 30.Nov.2015

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant saopštio je noćas da će na kraju sezone završiti karijeru.Brajant je 20 godina, celu karijeru igrao za Lejkerse, a poslednjih godina imao je mnogo problema sa povredama."Morao sam da prihvatim činjenicu da ovim više ne želim da se bavim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.