Klivlend u finalu plej ofa NBA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klivlend u finalu plej ofa NBA lige

Košarkaši Klivlenda savladali su jutros Atlantu sa 118:88 (32:20, 27:22, 26:18, 33:28) i ukupnim rezultatom 4:0 u finalnoj seriji plej ofa osvojili titulu prvaka Istočne konferencije, a u isto vreme plasirali se i u veliko finale NBA lige u kojem će se za šampionski prsten boriti protiv prvaka Zapadne konferencije.

Biće to Golden Stejt ili Hjuston koji večeras u Ouklendu igraju petu utakmicu finalne serije plej ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zapada, a trenutni rezultat je 3:1 za Golden Stejt.

Do prilike da se bore za šampionski prsten Klivlend je i ovog puta predvodio Lebron Džejms, Sa 23 koša, devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča i apsolutno zaslužio epitet najkorisnijeg igrača (MVP) ovog duela.

Uz Džejmsa zapažene role u pobedničkom timu imali su Tristan Tompson sa 16 poena i 11 uhvaćenih lopti, odnosno Džej Ar Smit sa 18 koševa i deset skokova, dok su u poraženoj Atlanti bolji od ostalih bili Džef Tig sa 17 i Pol Milsap sa 16 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.