Kazins menja Brajanta

Izvor: MVP.rs, 31.Jan.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazins menja Brajanta

Centar Sakramenta zameniće superstara Lejkersa na predstojećem Ol Staru.

Slično kao i prethodne sezone, i ove godine je pred Ol Star morala da se traži zamena za povređenog Kobija Brajanta. Prošle sezone je kao rezerva izabran Entoni Dejvis, a ove se po prvi put među Ol Star igračima našao Demarkus Kazins.

Centra Kingsa je kao rezervu izabrao komesar Lige Adam Silver, a zanimljivo je da je Kazins prvi igrač Kingsa na Ol Staru posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 2004. godine, kada se među NBA zvezdama našao Predrag Stojaković.

Izborom Kazinsa, kompletiran je sastav Ol Star tima, a sada ostaje samo da u narednim danima trener Zapada Stiv Ker izabere koji igrač će u startnoj postavi zameniti povređenog Brajanta, a izbor će verovatno pasti Džejmsa Hardena ili Kleja Tompsona.

Ol Star vikend će biti održan u Bruklinu i Njujorku od 13. do 15. februara, a Ol Star meč će se igrati u areni Niksa, Medison Skver Gardenu.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

NBA: Atlanta ne staje, Klivlend upisao desetu vezanu pobedu

Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2015, 10:28

U nastavku takmičenja u NBA ligi tokom prošle noći na terenima širom SAD odigrano je čak 11 utakmica u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na svetu.. Veče je počelo u Indijanopolisu u kojem su domaći Pejsersi položili orudžje pred naletom Sakramenta. Demarkus Kazins izabran je da odmeni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.