Kavsi pregazili Atlantu za istoriju NBA lige

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavsi pregazili Atlantu za istoriju NBA lige

Klivlend nezadrživo vlada Istokom NBA lige. Kavsi su pregazili Atlantu 123:98 i poveli 2:0 u seriji, u polufinalu Istočne konferencije najjače košarkaške lige na svetu.

Posle prvih 24 minuta, tim iz Ohaja je vodio sa čak 36 razilke. Sve što su ubacili u koš je ušlo. U šutu za tri poena, postavili su rekord NBA lige. Ubacili su čak 25 trojki, od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 18 u prvom poluvremenu iz samo 27 pokušaja. Blistao je Džej Ar Smit, koji je u prve dve četvrtine ubacio šest trojki, ukupno 20 poena. Domaći tim na kraju je šutirao za tri (25-45), i imali su 10 igrača koji su pogodili bar jednu trojku.

Kavse je do pobede predvodio Lebron Džejms sa 27 poena, Džej Ar Smit upisao je 23 (šut za tri 7-13), dok je Kajri Irving meč završio sa 19 poena.

Kod Atlante, najefikasniji je bio Pol Milsap sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 11 skokova, Džef Tig dodao je 14, a Kris Hampris 12 poena.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.