Karson želi napredak

Izvor: Beta, 06.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karson želi napredak

BEOGRAD, 6. marta 2015. (Beta) - Novi košarkaš Metalca Džahi Karson rekao je u petak da je izabrao Jadransku ligu jer želi da napreduje kako bi mogao da zaigra u NBA ligi.

"Moja ambicija je da zaigram u NBA ligi, a da bih to uradio moram još da unapredim svoju igru i mislim da sam odabrao pravu sredinu za to. Čuo sam da je ovde takmičenja veoma kvalitetno i da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << mnogo onih koji prate napredak igrača i regrutuju ih za NBA," rekao je Karson za sajt Metalca.

Američki plejmejker je 2014. godine napustio univerzitet Arizona Stejt, a prošle nedelje je završio sezonu u australijskoj ligi gde je igrao za poslednjeplasirane Volongong Houkse.

Karson (22) je bio blizu odlaska u NBA pre početka prošlogodišnjeg drafta, ali je onda usledilo razočarenje.

Karson je svestan da i dalje ima mana koje mora da ispravi.

"Ljudi uočavaju moje slabosti, a na meni je da ih otklonim. Što se tiče kvaliteta tu su igra u tranziciji i kontranapadi, igra dva na dva. Bitno je da imam dobre saigrače koji će moći da se oslone na mene, kao i ja na njih. Asistencijama ću im omogućavati da postižu što više poena. Lično sam jak u prodoru na koš, a u šutu za tri poena imao sam 40 odsto uspešnosti na koledžu i u Australiji", kazao je Karson.

Foto: http://www.kkmetalac.org.rs

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi košarkaš Metalca Karson: Ambicija mi je da zaigram u NBA ligi

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015

Novi košarkaš Metalca Džahi Karson rekao je da je izabrao Jadransku ligu jer želi da napreduje kako bi mogao da zaigra u NBA ligi...- Moja ambicija je da zaigram u NBA ligi, a da bih to uradio moram još da unapredim svoju igru i mislim da sam odabrao pravu sredinu za to. Čuo sam da je ovde takmičenja...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.