Kalina i Bogdan osetili grmljavinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalina i Bogdan osetili ''grmljavinu''! (video)

Fenerbahče doživeo ubedljiv poraz u nastavku američke turneje. Oklahoma prejaka za ekipu Željka Obradovića.

Posle trijumfra nad Briklin Netsima pre par dana, Fenerbahče se znatno lošije proveo u duelu sa ekipom Oklahoma Tandera.

NBA ligaš je slavio veoma ubedljivo, rezultatom 111-81, a pitanje pobednika je praktično bilo rešeno već posle prve dve četvrtine, kada je domaćin stekao dvadesetak poena prednosti.

Dion Vejters >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 19 i Rasel Vestbruk sa 16 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a odličan je bio i  Kevin Durant sa 13 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.

U Fenerbahčeu najefikasniji Čeh Jan Veseli, a što se tiče naših reprezentativaca, Nikola Kalinić je odigrao 26 minuta, upisao 10 poena, pet skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, a Bogdan Bogdanović je za 29 minuta upisao pet poena, pet skokova i četiri asistencije.



Evo i svih poena Jana Veselog...


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oklahoma prejaka za Fenerbahče

Izvor: MVP.rs, 10.Okt.2015

Ekipa Željka Obradovića nije uspela da zabeleži i drugi vezani trijumf nad NBA ekipom...Posle pobede nad Bruklin Netsima, Fenerbahće Ulker je imao teži zadatak u meču protiv Oklahome Siti Tander, a utakmica je praktično rešena već u prvom poluvremenu, kada su izabranici trenera Bilija Donovana...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.