Kad eksplodira Pol Džordž... (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad "eksplodira" Pol Džordž... (video)

Već na startu sinoćne predsezoneske utakmice izvemđu Indijane i Detroita, prva zvezda Pejsersa demonstrirala koliko je željna igre.

Veći deo prošle sezone je propustio zbog gadne povrede koju je zadobio na pripremama za Mundobasket, a ako se po jutru dan poznaje u ovu ulazi baš 'naoštren'.

Džordž je ubacio čak 20 poena Pistonsima sinoć u prvoj četvrtini na utakmici koju su Pejsersi dobili sa 115:112.

Pogledajte u prilogu kako je krilni igrač Indijane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešetao početkom sinoćnog meča.

Paul George (@ygtrece) explodes for 20 points in the 1st quarter for the @pacers in preseason action!

A video posted by NBA (@nba) on Oct 6, 2015 at 6:15pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LeBronu više do zabave nego do košarke (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2015, 10:33

'Kralj Džejms' se propisno ispromašivao na predsezonskoj utakmici proitv Atlante, ali je kupio publiku u Sinsinatiju harizmom...Tako je na primer oduševio klince iz prvih redova kad je u sred meča opalio jedan selfi s njima...Some lucky fans in Cincinnati get in for a selfie with @kingjames during...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.