Jokiću i Bjelici po 15 minuta

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću i Bjelici po 15 minuta

Srpski košarkaši Nikola Jokić i Nemanja Bjelica nisu imali zapaženu ulogu u pobedama svojih timova u NBA ligi.

Denver je rutinski stigao do trijumfa nad Bruklinom 129:109, u jednom trenutku imao je i 32 poena prednosti, pa je trener odlučio da ravnomerno rasporedi minutažu i odmori neke igrače.

Nikola Jokić je na terenu bio nešto manje od 15 minuta i za to vreme ubacio je dva poena, uz sedam asistencija, pet skokova, tri ukradene i četiri izgubljene lopte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do 26. pobede u sezoni Nagetse je predvodio Haris sa 25 poena, dok je Čendler imao jedan manje. U redovima Bruklina Lopes je imao 17 poena.

Minesota je savladala Dalas sa 97:84. Nemanja Bjelica je igrao 15 minuta, zabeležio je po dva poena i skoka, kao i tri blokade.

Vigins je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 27 poena i sedam skokova, a odličnu partiju je pružio Tauns sa 26 poena i 18 uhvaćenih lopti. U Dalasu je Kari imao 31 poen, a 20 Barns.

Dešavanja sa ostalih utakmica pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.