Hrvati opleli po Miličiću: Šešeljevac i očajan kik bokser

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati opleli po Miličiću: Šešeljevac i očajan kik bokser

Nekadašnji NBA as Darko Miličić u čevrtak je otvorio novo poglavlje u životu. Košarku je zamenio kik boksom, a ta činjenica nije propla nezapaženo u medijima u regionu. Veliki prostor prvom meču u novoj karijeri dala je hrvatska javnost.

Bivši NBA košarkaš nije se proslavio na svom debiju, koji je morao da preda zbog povrede potkolenice i moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još mnogo da radi kako bi mogao da napreduje u kik boksu, a njegova borba protiv Radovana Radojičića nije impresionarala naše komšije.

Ugledni hrvatski “Jutarnji list” nije zaobišao spektakl u “Spensu” i sa naslovom “Kad karijera krene nizbrdo: Nekada je bio drugi pik na NBA draftu, a danas je šešeljevac i loš bokser” izneo viđenje debitanstskog nastupa Darka Miličića u ringu.

- Slično kao u košarkaškoj karijeri, i na ovom području je zakazao. Postao je "vrhunski advokat" ratnog huškača i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a svoje "političke boje" dokazao je i zanimljivim tetovažama. Telo mu krase istaknuti članovi ravnogorskog pokreta Nikola Kalabić i Momčilo Đujić. Da se u međuvremenu ništa nije promenilo u njegovoj glavi dokazao je u četvrtak ušavši u ring sa majicom "Četnici Srbija" -  navodi se u tekstu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.