Harden: Želim da igram

Izvor: MVP.rs, 21.Mar.2017, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden: Želim da igram

Zvezda Roketsa je iznela svoje mišljenje o trendu koji vlada u NBA ligi.

Sa približavanjem kraju regularnog dela sezone počinju priču o tome da li je dobro ili ne odmarati najbolje igrače ukoliko je ekipa prebrinula sve brige oko plasmana u plej of. Ova tema je aktuelna u poslednjih nekoliko godina, kada se taj trend pojavio. Sa jedne strane treneri imaju pravo da sačuvaju svoje najbolje igrače i ne izlažu ih riziku >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << povreda, a sa druge strane gledaoci plaćaju skupe karte kako bi imali priliku da na delu vide najbolje na svetu. Ko je u pravo teško je utvrditi.

Tokom prethodnih nedelju dana svoj stav na ovu temu je izneo veliki broj igrača. Najveće zvezde današnjice uglavnom pravdaju odluke svojih trenera, dok "stara škola", standardno, "pljuje" sve moderne trendove. Jedan od retkih koji ne nameravaju da preskaču mečeve do kraja sezone je Džejms Harden.

"D'Antoni zna da ne sme da mi priđe sa takvom idejom. Ja sam košarkaš i sve što želim je da igram. Odmaraću se kada se kada budem otišao u penziju", rekao je popularni Bradonja.

Ekipa Hjustona je osigurala plasman u doigravanje u tekućoj sezoni. Sa učinkom 48-22, Roketsi trenutno drže treće mesto na Zapadu. Harden nije propustio nijednu utakmicu svoje ekipe u dosadašnjem toku sezone, a na 70 mečeva je prosečno beležio 29.2 poena, 11.2 asistencija i 8.2 skokova, uz 19 tripl-dabl učinaka. Bradonja je jedan od najozbiljnijih kandidata za MVP priznanje u regularnom delu sezone.

(foto: Rockets)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.