Grifin nosio Kliperse, poraz Netsa

Izvor: B92, 16.Apr.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grifin nosio Kliperse, poraz Netsa

Protekle noći odigrane su samo dve utakmice u NBA ligi, Njujork su pobedili Bruklin sa 109:98, dok su Los Anđeles Klipersi bili bolji od Denvera sa 117:105.

Pošto su sva mesta u plej-ofu podeljena, ti mečevi su samo mogli da pomognu Klipersima i Netsima da obezbede bolju poziciju pred plej-of.

Međutim, samo je tim iz grada anđela' iskoristio priliku, a konačan plasman biće poznat posle mečeva koji se igraju u sredu uveče.

Klipersi su protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noći zabeležili 57. trijumf ove sezone, a najbolji u toj pobedi bio je Blejk Grifin sa 24 poena, dok je Kris Pol dodao tri manje, uz deset asistencija. Sjajan je bio i Deandre Džordan sa 13 poena i 16 skokova. Na drugoj strani, Kenet Farid je upisao 21 poen i šest skokova, Arin Bruks je dodao 19 poena, dok je bivši košarkaš Partizana Jan Veseli upisao devet poena, tri skoka i jednu asistenciju za 20 minuta na terenu.

Klipersi regularni deo sezone mogu da završe na drugom ili trećem mestu, a to zavisi od njihovog gostovanja Portlandu predstojeće noći i duela Oklahome i Detroita.

Njujork Niksi su dobili još jedan gradski derbi sa Bruklin Netsima, ali su šanse za plej-of izgubili još ranije. Tim Hardavej junior predvodio je Nikse sa 16 poena, dok sup o 14 dodali Amare Stodemajer, Džej Ar Smit, koji je imao i sedam skokova, i Šenon Braun. Kod Netsa se istakao Markus Tornton sa 24 poena, Mejson Plamli je dodao 16, uz devet skokova.

Bruklin će u plej-of ići sa pete ili šeste pozicije, a to zavisi i od duela Vašingtona i Šarlota u sredu uveče. Šarlot dočekuje Čikago, Vašington gostuje Bostonu, a Bruklin Klivlendu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grifin nosio Kliperse, poraz Netsa

Izvor: B92, 16.Apr.2014

Protekle noći odigrane su samo dve utakmice u NBA ligi, Njujork su pobedili Bruklin sa 109:98, dok su Los Anđeles Klipersi bili bolji od Denvera sa 117:105...Pošto su sva mesta u plej-ofu podeljena, ti mečevi su samo mogli da pomognu Klipersima i Netsima da obezbede bolju poziciju pred plej-of...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.