Džordan može sve: Leteći postao i milijarder!

Izvor: Sportal.rs, 03.Mar.2015, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan može sve: "Leteći" postao i milijarder!

On je čovek - uspeh. Bio je najbolji igrač svoje generacije, šest puta šampion NBA lige, za mnoge on je najbolji svih vremena, u karijeri je postigao sve, kasnije i u poslovnim poduhvatima. Otišao je toliko daleko da je danas - milijarder! Njegovo "leteće veličanstvo" Majkl Džordan.

Američki mediji prenose da je nekadašnji lider Čikago Bulsa uvećao bogatstvo do te mere da je prvi put svrstan na listu milijardera uticajnog magazina Forbs.

Njegovo bogatstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se sada procenjuje na milijardu dolara, što ga čini 1741. milijarderom na svetu. Kalkulacija je napravljena na osnovu vrednosti akcija njegovih kompanija na berzi i kursa na dan 13. februara ove godine.

(Foto: Beta/AP/Chuck Burton)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI USPEH DŽORDANA: ‘Leteći’ Majkl postao milijarder

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2015

Proišlo je 12 godina od kada se zvanično Majkl Džordan povukao iz košarke, a 2015. godine jedan od najboljih igrača svih vremena je postao član Forbsove liste.. . Koliko je bio uspešan pod obručima, toliko je uspešan i u biznisu. Iako je davno okačio patike o klin bogatstvo Majkla Džordana...

Nastavak na HotSport.rs...

Em Džej, dobrodošao u klub milijardera!

Izvor: RTS, 03.Mar.2015

Legendarni košarkaš Čikaga Majkl Džordan, prema nekom opštem konsenzusu ponajbolji igrač svih vremena, postao je milijarder. Tako kaže lista najbogatijih ljudi na svetu koju je objavio magazin "Forbs". . Džordan, koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.