Durent: Neću žuriti sa povratkom

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Neću žuriti sa povratkom

Najbolji košarkaš Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent izjavio je da neće žuriti sa povratkom na teren.

Durent će propustiti početak nove sezone u NBA ligi zbog frakture stopala, zbog koje je morao na operaciju.

Durent će najverovatnije odsustvovati sa terena između šest i osam nedelja, što znači da bi u dresu Tandera trebalo da se nađe najranije krajem novembra.

On je na konferenciju za štampu stigao nekom vrstom mini skutera.

“Neću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uopšte žuriti, to je jedina stvar koju neću raditi. Siguran sam da ću se osećati bolje za dve-tri nedelje. Ali, sigurno neću žuriti nego pustiti da vremenom prođe”, rekao je Durent.

Najkorisniji igrač najjače lige na svetu prošle sezone osetio je bol u desnom stopalu tokom treninga u subotu, a na detaljnim pregledima ustanovljeno je da ima prelom.

Džonsova fraktura je prelom kosti koje spaja spoljašnji deo stopala i mali prst. Elton Brend je imao istu povredu kada je bio na Djuku i pauzirao je punih osam nedelja.

Durentu je to, inače, prva ozbiljnija povreda otkako je postao profesionalac. Zvezda Tandera u prethodnih sezona je propustila samo 16 mečeva, uključujući i plej-of.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KEVIN DURANT SIGURAN: Neću žuriti s povratkom na teren

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2014, 08:33

Superstar Oklahome Siti Tander, Kevin Durant, nedavno je doživeo tešku povredu noge zbog koje će morati da propusti barem šest nedelja.. . Prevedeno, to znači da bi u dresu Tandera trebalo da se nađe najranije krajem novembra. On je na konferenciju za štampu stigao nekom vrstom mini skutera.. -...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.