Devojka NBA košarkaša je zvezda Instagrama sa milion fanova. Proverite zašto!

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka NBA košarkaša je zvezda Instagrama sa milion fanova. Proverite zašto!

Hana Stoking, devojka Klaja Tomsona, košarkaša u NBA ligi, postala je planetarno popularna nakon što je njen dečko produžio ugovor sa klubom u vrednosti od 70 miliona dolara.

Atraktivna devojka je manekenka, ali i zvezda Instagrama koja je baš danas proslavila milion pratioca na popularnoj društvenoj mreži.

A video posted by Hannah Stocking (@hannahstocking) on Nov 11, 2014 at 11:01am PST

Njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smešni video snimci na servisu Vine, koji su joj "nabavili" 600.000 fanova, pokazuju da nije samo lepa, nego i duhovita.

A photo posted by Hannah Stocking (@hannahstocking) on Nov 11, 2014 at 6:22pm PST

Hana voli da se fotografiše, a to vole i njeni fanovi. Proverite i sami zašto.

A photo posted by Hannah Stocking (@hannahstocking) on Oct 10, 2014 at 2:52pm PDT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) PLANETARNO POPULARNA: Zašto ovu devojku prati MILION ljudi na Instagramu!?

Izvor: Press, 26.Nov.2014

Hana Stoking, devojka Klaja Tomsona, košarkaša u NBA ligi, postala je planetarno popularna nakon što je njen dečko produžio ugovor sa klubom u vrednosti od 70 miliona dolara. . Atraktivna devojka je manekenka, ali i zvezda...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.