Denver ne želi da Jokić igra za Srbiju na EP!

Izvor: B92, 17.Apr.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver ne želi da Jokić igra za Srbiju na EP!

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović istakao je da Denver Nagetsi ne žele da on igra za reprezentaciju predstojećeg leta. Jokić je eksplodirao u tekućoj NBA sezone i postao ključni igrač "grumenja", pa tim iz Kolorada želi da on radi individualno na svom napretku za sledeću sezonu kako bi bio još bolji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK: Denver ‘blokira’ Jokića da igra za Srbiju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2017

Kako za sada stoje stvari Nikola Jokić neće biti od pomoći reprezentaciji Srbije na Eurobasketu u Turskoj ovog leta, a razlog je ‘blokada’ Denver Nagetsa.. . Ceo svet mu se klanja, Srbija mu se divi. Jedva čeka naš narod da ga ponovo vidi u dresu reprezentacije, ali izgleda da se to ovog leta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.