Dabl-dabl Jokić, uvrede za Bobija!?

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabl-dabl Jokić, uvrede za Bobija!?

Još jedno dobro veče u NBA za srpske košarkaše. Nikola Jokić igra sve bolje, dok je ružna scena viđena u Tesasu.

Foto: AP via Beta

U poslednjih četiri od pet mečeva talentovani srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je dabl-dabl učinak, pa još jednom potvrđuje reči svog trenera Malouna koji je rekao da ga "ne da ni za šta na svetu".

U trijumfu protiv Čikaga on je još jednom blistao.

Za 25 minuta na parketu, ponovo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << starter, on je ostvario učinak od 14 poena i 12 skokova, ali i tri asistencije i 2 blokade, uz samo jednu izgubljenu loptu.

Uz njega se pre svih istakao Danilo Galinari sa 33 poena, ali i Emanuel Mudijej koji je dodao 22 i Barton sa 18, što je bilo dovoljno da "se ukrote bikovi" rezultatom 115:110. Čikago neće po dobrom pamtiti ovaj meč pošto su ostali bez Džimija Batlera koji se povredio posle kontakta sa Žofrijem Lovernjom, pa je Derik Rouz "vukao" Bulse sa 30 poena, 9 skokova i 8 asistencija.



Izvor: YouTube

U derbiju Teksasa San Antonio je još jednom pobedio Dalas Maverikse, a solidnu rolu imao je i Boban Marjanović koji je upisao 7 poena i 7 skokova za 16 minuta, a iznenađuje da nije dobio i veću minutažu od te pošto je na poluvremenu bilo PLUS 50 za Spurse.

Najefikasniji kod "mamuza" je bio Kavaj Lenard sa 23 poena, dok je 16 dodao Peti Mils. U neraspoloženom Dalasu Čarli Viljanueva i Džastin Anderson su ubacili po 13.

Ipak, u tako lepom meču za Spurse, bilo je i nemilih scena.

Navijači San Antonija su burno reagovali na Twitteru pošto su u živom prenosu na televiziji čuli jednog od navijača Dalasa koji je uputio ružne reči Bobanu Marjanoviću kada je ovaj ušao u igru. Na snimku se čuje kako govori: "On je neandertalac".

Terrified Mavericks fan expresses his feelings of BOBAN https://t.co/wa6jgiYfWP

— Rob Perezingis (@World_Wide_Wob) February 6, 2016

Uzbudljiv meč igrao se u Klivlendu gde je Bostonov Ejveri Bredli "srušio" domaće trojkom u poslednjoj sekundi za pobedu od 104:103. Bredli je pogodio iz ugla za veliki trijumf Bostona, a meč je pre svega bio zanimljiv zbog ponovnog susreta Kelija Olinjika i Kevina Lava, zbog povrede nastale u toku prethodnog plej-ofa.

Bruklin je bio surov prema Sakramentu 128:119, dok su Klipersi bez Blejka Grifina bili bolji i od Orlanda.

REZULTATI:

Atlanta - Indijana 102:96

Šarlot - Majami 95:98

Orlando - LA Klipers 93:107

Vašington - Filadelfija 106:94

Bruklin - Sakramento 128:119

Klivlend - Boston 103:104

Njujork - Memfis 85:91

Denver - Čikago 115:110

Juta - Milvoki 84:81

Dalas - San Antonio 90:116
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.