Da Divac nije trenirao sa NJIM nikada ne bi postao NBA as! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da Divac nije trenirao sa NJIM nikada ne bi postao NBA as! (VIDEO)

Srpski košarkaši as Vlade Divac možda nikada ne bi ostvario dobru NBA karijeru da nije otišao u Lejkerse i sreo jednog čoveka - Karima Abdula Džabara.

Džabar je najbolji strelac NBA svih vremena, jedan od 5 najboljih igrača ikada u istoriji ove igre, a dočekao je Divca kao mentor u Lejkersima.

Divac je trebalo da ga zameni na mestu centra po završetku karijere i Džabar je sve učinio da spremi mladog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Srbina za najveće izazove.

Ovaj video iz tog perioda najbolje pokzauje taj odnos gde je Divac igra jedan na jedan sa najboljim centrom lige.

Training Camp Flashback: Vlade Divac learns from the master teacher: @Kaj33 (Season starts Tuesday, October 25) pic.twitter.com/0mIAJ7xpbS

— NBA History (@NBAHistory) September 28, 2016

(Telegraf,rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.