DOBRA VEST ZA SRBIJU: Skariolo u sve većim problemima, još jedna NBA zvezda ne ide na EP!

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRA VEST ZA SRBIJU: Skariolo u sve većim problemima, još jedna NBA zvezda ne ide na EP!

Selektor Španije Serđo Skariolo je u sve većim problemima, a da za neke stavri još i ne zna, dok sa druge strane sve više ‘lepih’ vesti pristiže našem selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Naime, centar Memfis Grizlisa Mark Gasol će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo, pa se tako pridružio Hose Kalderonu i Riku Rubiu, koji su takođe otkazali poziv, ali zbog povreda.
- Odluka da li ću igrati na prvenstvu Evrope je usko povezana sa mojom budućnošću. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Igrao sam za reprezentaciju 14 godina i možda je došlo vreme da odmorim. Još nisam pričao sa selektorom – rekao je Gasol, koji je ove sezone u NBA ligi prosečno beležio 19,7 poena, 10,3 skokova i 4,5 asisitencija. 

Španija će igrati u B grupi u Berlinu sa reprezentacijama Srbije, Nemačke, Turske, Italije i Islanda.
Sale nacionale na svu sreću za sada nema problema sa povređenim igračima, neki koji su mogli da budu problem nisu se ni našli na spisku, a podsetite se ko je sve na istom.
The post DOBRA VEST ZA SRBIJU: Skariolo u sve većim problemima, još jedna NBA zvezda ne ide na EP! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.