Bruklin na pogon Bruka Lopeza pokazao zube Atlanti

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruklin na pogon Bruka Lopeza "pokazao zube" Atlanti

Košarkaši Bruklina uspeli su da smanje na 2:1 u seriji protiv Atlante pošto su u trećem meču plej-ofa NBA lige slavili sa 91:83 (31:16, 16:24, 20:22, 24:21).

Atlanta je pretila da će počistiti Bruklin u seriji, ali su Netsi "pokazali zube" već u prvoj utakmici koja se igra na njihovom terenu. Domaća ekipa je briljirala u prvoj deonici, a onda je polako popuštala sve do četvrte četvrtine kada se konačno probudila i održala nešto od velike zalihe koju su stekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na startu susreta.

Najbolji u redovima Bruklina bio je centar Bruk Lopez sa 22 poena, a nije zaostajao ni Bojan Bogdanović koji je ubacio tri poena manje. Tadeus Jang je dodao 18, a Džo Džonson 16 poena, pa je tako četiri igrača iz prve petorke Netsa, bez Derona VIlijamsa koji je očajno odigrao meč, bila dovoljna da se savladaju Hoksi.

U Atlanti, Demar Kerol je bio najefikasniji sa 22 poena, Pol Milsap ga je ispratio sa 18 poena, a Džef Tig šest poena manje. Serija se nastavlja u Bruklin gde će domaćin imati priliku da se upotpunosti vrati u igru, a nakon toga će se preseliti u Džordžiju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović i Lopez pokrenuli "Netse"!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015

Ekipa Bruklin Netsa uspela je da smanji rezultat u plej-of seriji istočne konferencije NBA lige protiv Atlante...Atlanta je nakon prve dve utakmice na svom terenu vodila rezultatom 2:0, ali su Bruklin "Netsi" odličnom igrom prevashodno u odbrani uspeli da se vrate u igru...Razlog za poraz ekipa Atlante...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.