Brena, Boba i Filip na rođendanu zvezde NBA lige! (foto)

Izvor: Svet, 24.Avg.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena, Boba i Filip na rođendanu zvezde NBA lige! (foto)

Lepa Brena redovno na Instagramu pokazuje fotografije i predstavlja događaje na kojima je bila s mnogim prijateljima, koji dolaze iz mnogih sfera života, od estrade pa do sporta.

Pre izvesnog vremena pokazala je kako se druži sa legendarnim hrvatskim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem, a sada je s porodicom prisustvovala rođendanu NBA zvezde Jusufa Nurkića (na slici gore).
Nurkić je saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << našeg Nikole Jokića u Denver Nagetsima, a juče je napunio 22 godine. Pored Lepe Brene, druži se i sa Nedeljkom Bajićem Bajom, koji ga je posećivao u Sjedinjenim Američki Državama.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Brena, Boba i Filip na rođendanu zvezde NBA lige! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016

Lepa Brena redovno na Instagramu pokazuje fotografije i predstavlja događaje na kojima je bila s mnogim prijateljima, koji dolaze iz mnogih sfera života, od estrade pa do sporta...Pre izvesnog vremena pokazala je kako se druži sa legendarnim hrvatskim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem, a sada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.