Brena, Boba i Filip na rođendanu zvezde NBA lige! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena, Boba i Filip na rođendanu zvezde NBA lige! (foto)

Lepa Brena redovno na Instagramu pokazuje fotografije i predstavlja događaje na kojima je bila s mnogim prijateljima, koji dolaze iz mnogih sfera života, od estrade pa do sporta.

Pre izvesnog vremena pokazala je kako se druži sa legendarnim hrvatskim trenerom Miroslavom Ćirom Blaževićem, a sada je s porodicom prisustvovala rođendanu NBA zvezde Jusufa Nurkića (na slici gore).

Nurkić je saigrač našeg Nikole Jokića u Denver Nagetsima, a pored Lepe Brene, druži se i sa Nedeljkom Bajićem Bajom, koji ga je posećivao u Sjedinjenim Američki Državama.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) LEPA BRENA NBA KOŠARKAŠU IZVUKLA UŠI: Evo kako je bilo na rođendanu Jusufa Nurkića

Izvor: Kurir, 25.Avg.2016, 09:16

...Pored Brene, na rođendanu su bili i Boba i Filip Živojinović, a koliko je bilo veselo vidi se na fotografijama koje je popularna pevačica okačila na Instagram.."Drago biće! Srećan rođos!", napisala je Brena

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.