“Brate”, dvojka si… Tompson uz rekord ol-stara skinuo krunu Stefu Kariju! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 04:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Brate”, dvojka si… Tompson uz rekord ol-stara skinuo krunu Stefu Kariju! (VIDEO)

U finalnom okršaju “braće Spleš”, Klej fantastičnom serijom nadmašio prošlogodišnjeg pobednika i saigrača

Da li treba bolji dokaz? Najbolji trojkaši NBA lige definitivno stanuju u Ouklendu. Čudesni tandem Golden Stejta Stef Kari - Klej Tompson je u direktnom okršaju na ol-staru u Torontu odlučio pobednika u brzom šutiranju trojki. U finalu je Klej neverovatnom serijom srušio prošlogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobednika i saigrača Stefa.

Ozbiljna se artiljerija skupila u Torontu na ol-star takmičenju u šutiranju trojki. Provereni “snajperi” poput Karija, Tompsona, Hardena, Redika i Laurija su izazvani od strane mlađih snaga Krisa Mildtona, Devina Bukera i Si-Džej Mekoluma.

Kari je loše počeo u polufinalu, a onda vezao 11 trojki, pogodio šarenu u poslednjem sekundu i plasirao se u finale. Potpuno su podbacili Midlton, Mekalum i ljubimac domaće publike Kajl Lauri. U baraž su sa istim brojem bodova otišli Harden, Redik i Buker, a pobedio je autsajder iz Feniksa. Harden nije ni ispalio sve lopte za 30 sekundi, Redik ga je potom nadmašio zahvaljujući šarenim loptama, ali je Buker pogodio dve trojke više i otišao u finale protiv “braće Spleš.”

Međutim, kada je došlo vreme za konačnu odluku u finalu, mladi Buker nije imao šanse protiv “braće Spleš”. Šutirao je ispod proseka i onda je započeo okršaj šampionskog tandema. Kari je ubacio odličnih 23 poena, ali je Tompson odgovorio rafalnom paljbom. Klej je izjednačio rekord ol-stara sa 27 poena, pogodio svih pet šarenih lopti u poslednjoj seriji i osvojio titulu najboljeg trojkaša na ol-star vikendu. Trofej ostaje u Ouklendu…

Pogledajte kako je u finalu šutirao Kari...



... i kako je odgovorio Tompson!



(FOTO; Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ol-star: Levin odbranio titulu u zakucavanjima, Tompson najbolji „trojkaš“

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2016

Drugog dana Ol-star vikenda su održana tri takmičenja, u brzom šutiranju trojki, u veštinama i u zakucavanjima. Levin je odbranio titulu, Kari nije, a nabolje veštine je pokazao Karl-Entoni Tauns. Veoma zanimljivo je bilo u takmičenju u šutiranju trojki. Osam igrača je počelo takmičenje, a...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.