Boban Marjanović: Bodiroga je imao izbora da dođe u NBA

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marjanović: "Bodiroga je imao izbora da dođe u NBA"

Jedan od trojice srpskih košarkaša koji igraju u NBA ligi, Boban Marjanović, istakao je u jednom intervjuu da je njegov sunarodnik, Dejan Bodiroga, imao izbora da dođe u NBA ligu.

Svi znamo koliko je Dejan Bodiroga dobrog doneo našoj košarkaškoj reprezentaciji.

Jedan od najboljih igrača ikada koji su kročili na košarkaške terene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Evropi je imao izbora da ode u NBA ligu, ali to nikada nije učinio.

Bodiroga je, umesto toga, ostao u Evropi i postao jedan od najlegendarnijih košarkaša ovog kontinenta.

O tome je govorio i Boban Marjanović, košarkaš Detroit Pistonsa.

"Bodiroga je imao sjajnu karijeru, kako u Evropi, tako i u nacionalnom timu. Tamo je igrao sjajno, osećao se najbolje moguće.

Siguran sam da je imao izbora da dođe u NBA, on je jedan od najboljih srpskih igrača ikada, jedan od najomiljenijih likova u srpskoj košarci. Ipak, odlučio se da ostane jer je tamo bio srećniji
", rekao je Bobi.

Mislite li da će i Miloš Teodosić Bodiroginim stopama?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.