Atlanta ređa pobede, 55 poena Irvinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlanta ređa pobede, 55 poena Irvinga

U noći između srede i četvrtka u košarkaškoj NBA ligi odigrano je 11 mečeva, a veče su obeležili Atlanta koja nastavlja da ređa pobede i rekord igrača Klivlenda Kajrija Irvinga.

Košarkaši Klivlenda pobedili su, bez povređenog Lebrona Džejmsa, i osmi put za redom. Prošle noći su bili bolji od Portlanda sa 99:94, a za to je najzaslužniji bio Kajri Irving.

Irving je odigrao najbolji meč karijere - postigao je 55 poena, a uz to je upisao i četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte.

"To je bio potpuno timski rad", rekao je Irving posle meča.

Lebron Džejms je bio na klupi, ali zbog povrede nije igrao, a nakon meča je ljubazno odbio da razgovara s novinarima, rekavši da ceo fokus treba da bude na Irvingu.

"Ovo je njegova noć", kazao je Džejms.

Portlanda poraza nije uspeo da spasi ni odličan Lamarkus Oldridž, koji je postigao 38 poena.

Košarkaši Atlante su na svom terenu pobedili Bruklin sa 113:102 i tako upisali i 17. uzastopnu pobedu. Atlanta je u na ovom meču imala šest košarkaša sa dvocifrenim učinkom, a najbolji su bili Pol Mislap sa 28 i Al Horford sa 20 poena. S druge strane, u ekipi Netsa najbolji je bio Džo Džonson sa 26 postignutih poena.

Njujork Niksi su na svom parketu bili bolji od Oklahome sa 100:92.

Niksima je ovo bio četvrti trijumf u poslednjih pet utakmica, što je gotovo polovina njihovih pobeda od početka sezone. Do sada ih imaju devet.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Karmelo Entoni sa 31 poenom.

U redovima Oklahome, koja je drugi meč za redom igrala bez Kevina Durenta, ubedljivo najbolji je bio Rasel Vestbruk sa 40 postignutih poena.

Rezultati:

Klivlend - Portland 99:94

Filadelfija - Detroit 89:69

Toronto - Sakremento 119:102

Atlanta - Bruklin 113:102

Hjuston - Dalas 99:94

Minesota - Boston 110:98

Nju Orleans - Denver 85:93

Njujork - Oklahoma 100:92

San Antonio - Šarlot 95:86

Finiks - Vašington 106:98

Juta - LA Klipers 89:94
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Irving sa 55 poena srušio Portland

Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015

Košarkaši Klivlenda su u derbiju večeri deklasirali Portland 99:94, uz neverovatnih 55 poena Kajrija Irvinga.. . Dugo će plejmeker američke reprezentacije pamtiti ovo veče. Irving je postigao rekordnih 55 poena na jednoj utakmici uz neverovatan šut za tri 11 od 13. Kad imate tako raspoloženog...

Nastavak na HotSport.rs...

NOĆ ZA PAMĆENJE KAJRIJA IRVINGA: Rekord karijere, rekord sezone, rekord tima… (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jan.2015

Prethodne noći je u NBA ligi odigrano čak 11 mečeva, ali se samo o jednom čoveku priča, a to nisu ni Lebron, ni Durent, ni Brajant. Junak večeri je Kajri Irving, plej Klivlenda koji je ubacio 55 poena, najviše što je postigao neki igrač ove sezone i najviše u njegovoj karijeri, a žrtva je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.