Zasedanje Saveta Rusija-NATO

Izvor: Vostok.rs, 30.Mar.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasedanje Saveta Rusija-NATO

Predstavnici Rusije i Severnoatlantske alijanse će u četvrtak na prvom ovogodišnjem zasedanju Saveta Rusija-NATO razgovarati o Ukrajini, Avganistanu, kao i o sprečavanju novih vojnih incidenata.

Komentarišući predstojeći susret, stalni predstavnik Rusije pri Alijansi Aleksandar Gruško ocenio je da se komunikacija na nivou Saveta obnavlja, kao i da se pregovori vraćaju u radnu atmosferu.

Sa druge strane, prema informacijama iz Alijanse, teme susreta nakon prošlogodišnjih pregovora nisu se puno izmenile, i dalje su prioriteti Ukrajina, Avganistan, kao i transparentnost vojne aktivnosti obe strane.


Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gruško: NATO ćuti i ne vrši pritisak na ukrajinsku stranu

Izvor: Vostok.rs, 31.Mar.2017, 09:52

Stav i akcije NATO-a u Ukrajini u suprotnosti su sa stvarnim interesima rešavanja sukoba na istoku zemlje, izjavio je stalni predstavnik Rusije u NATO-u Aleksandar Gruško.. . „Istovremeno, NATO ćuti i ne vrši pritisak na ukrajinsku stranu, nikako ne komentariše ekonomsku i saobraćajnu blokadu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.